27 Nisan 2012 Cuma

23 NİSAN GEZMESİ



İnternetin bir kaç gündür olmayışı, 23 Nisan tatili dolayısıyla biriken işler derken hafta sonu yazısını ancak yazabiliyorum. Dört gün çekirdek aile olarak hep beraberdik, bol gezmeli, bol eğlenceli, bol yemekli, bol güneşli bir tatil oldu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Defne Ada' nın kuzenlerinin okuduğu okulda kutladık. Hava müthişti, çocukların coşkusu da muhteşem. Benim ilkokul günlerim geldi aklıma. Çok heyecanlanırdım. Annem bir gece önceden saçımı sarardı, sabaha bukle bukle olsun diye. Her bayramda şiir okurdum ve okulun  koro takımındaydım. Geç oldu ama tüm çocukların bayramını kutluyorum. Böyle anlamlı bir güne ilk önce biz büyükler sahip çıkalım. Günün anlamını çok iyi ve coşkulu bir şekilde çocuklarımıza anlatalım ki, Atamızın bize bıraktığı bu güzel bayramlar anlamlarını yitirmesinler. Bayramlarımıza sahip çıkalım.

Törenden sonra gezmelere devam, tüm çocuklar gibi Defne Ada da parklarda, eğlence yerlerinde çok mutlu. Henüz bu günün anlamını bilmiyor olsa da her bayram kutlamaya devam.


Bu arkada görünen eğlence makinelerini çalıştırmadan biniyoruz, çalışınca çok sallanıyorlar ve Defne Ada korkuyor, anlamadığından böyle bile çok mutlu.

2 yorum:

  1. Canım benim Defne Ada'nın ilk 23 nisan çocuk bayramı kutlu olsun maşallah annesi gibi çok şeker bıdık öpüyorum onu kocaman sizide tabi :)

    YanıtlaSil
  2. Bizde seni öpüyoruz ablacım. Çok özledik.

    YanıtlaSil

Blog sahibi değilseniz adı/url seçeneğini seçip ad kısmına adınızı veya rumuzunuzu yazıp url kısmını boş bırakarak yorum gönderebilirsiniz.