29 Şubat 2012 Çarşamba

İKİ CİMCİME

Geçen akşam, bir arkadaşım geldi minik cimcimesiyle. Defne Ada'nın doğum günü partisine gelememişlerdi. Doğum günümüzü geçte olsa kutlamaya gelmişler. Minik hanımın adı Nisa Nur. Bizim hanım ilk başta sıcak karşılamadı ama sonra alıştılar birbirlerine. Defne Ada kuzenleriyle çok iyi anlaşıyor ama diğer çocukları ilk başta yabancılıyor, zamanla uyum sağlıyor. Nisa Nur'un elinden oyuncakları almalar. kızın mamasına uzanmalar. Saçların bu haline bayılıyorum. Bu aralar büyükler Defne Ada'nın saçlarını kazıtmamı söylüyorlar, nasıl kıyarım saçlara. Daha gür uzarmış. Doktorumuza sordum, öyle birşey yok dedi. İçim rahat zaten kıyamam yaa. Baksanıza şu güzelliğe.



Böyle uslu uslu oynadılar sonra .


Hediyemi çok beğendim kimseye vermem pozu.



 Hediyemiz çok şekerdi gerçekten. Espirili bir pijama takımı. İlk bahar ve son baharda rahatlıkla giyilebilir.


Misafirlerimiz gittikten sonra bizim favori oyunumuz start alır. Yatağın içinde korkuluklara tutunarak zıplama. O halleri çok şeker yaa, bu pozu çok iyi çıkmamış gerçi. Kocaman poposu arkadan çok şeker, görünüyor zıpladıkça.

1 yorum:

  1. ama fatmacım bizim gibi acemi bloggerların bir an evvel resime nazar boncuğu koymayı öğrenmesi lazım :)
    maşallah kuzucuğuna :))

    YanıtlaSil

Blog sahibi değilseniz adı/url seçeneğini seçip ad kısmına adınızı veya rumuzunuzu yazıp url kısmını boş bırakarak yorum gönderebilirsiniz.