12 Haziran 2012 Salı

HAFTA SONU ÖZETİ

Bu hafta sonu bol gezmeli, bol yorulmalı oldu. Sıcak havanın da etkisiyle pazar akşamı tüm vücudum ağrı içindeydi. Cumartesi sabahtan Defne Ada babasının iş yerindeydi.



Öğlen gezmesi de sokaklardaydı. Akşama da arkadaşlarda toplandık. Gece geldik haliyle. Pazar günü sabahtan DHL firmasının Reina da düzenlediği bruncha katıldık. Oradan da Bebek Şenliğine. Müthiş kalabalıktı, hava da enfesti. Ben pek bir şey anlayamadım gerçi, Defne Ada malum huysuz bir bebek ve sabah erken kalkınca öğlen uykusunu alamadı. Sevgili Tanya ile tanışma fırsatı buldum. Tam sohbet edemedik ayak üstü ama, çok şeker, çook zayıf, çook güzel ve çok samimi. Zaten ilk gördüğümde bile hep tanıyormuşum gibi oldu. Blog sağ olsun. İyi ki de tanışmışım. Ama bu kareyi resimlemeyi unutmuşum, ki fotoğraf makinemde bozuldu. Neyse efenim eve dönerken Kelebeğim arabada uyuya kaldı. Baba da eve varınca uyudu. Anne ise ev işleri ile meşgul oldu. Bayan olmanın ve çalışan anne olmanın dezavantajları. Ama eğlendim mi eğlendim,yeni insanlar tanıdım, keyif aldım. Mutlu bir hafta sonu oldu.
Ama vücudum çoooook dinlenmek istiyor.

Havalar 1500 resmi :)

4 yorum:

  1. Allah nazarlardan saklasın maşallah kuzuma..şimdiden iş kadını olma havalarına bürünmüş:)

    YanıtlaSil
  2. Ayda :) biz küçükten alıştırıyoruz:), teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. Ben o minnoşu daha da yiyeceğim:) iyi ki geldiniz, günümüz şenlendi:)))

    Öpücük kocaman:)

    YanıtlaSil
  4. Tanya; bekliyoruz, bizde öptük :)

    YanıtlaSil

Blog sahibi değilseniz adı/url seçeneğini seçip ad kısmına adınızı veya rumuzunuzu yazıp url kısmını boş bırakarak yorum gönderebilirsiniz.