27 Temmuz 2012 Cuma

BU ARALAR

Bu aralar çok yorgun ve uykusuzum. Sıcak ve nemli hava da gece uykularımı mahvediyor. Sürekli paylaşıyorum ama şöyle deniz kenarında, güneşi tüm vücudumda hissedip iyi bir tatil yapasım var. Bir ay kaldı gün sayıyorum. Bir aksilik çıkmazsa eylül de Bodrumdayım. Geçtiğimiz iki sene oruç tutmamıştım.. Gebelik ve emzirme dönemlerime denk gelmişti. Bu sene emzirmeye devam etmeme rağmen tutuyorum. Defne Ada gündüzleri emmiyor zaten. ben eve gelince emziriyorum. Açlık ve susuzluk anlamında çok rahatım ama uykusuzluk yok mu ah o uyku ah ah. Artık deliksiz uykulara o kadar hasretim ki. Tanıdığım her anneye gece uykularını soruyorum ve kendimle kıyaslıyorum. Geçecek tabi ki ama bu aralar yoruyor beni.

Defne Ada 17,5 aylık oldu, kelime haznesini genişletse de bazen isteklerini anlatamıyor. Kimi zaman hareketlerle anlatıyor. Elimden tutup kaldırıyor beni ve kapıya götürüyor, anla ki gezme istiyor. Kimi zaman o mu bu mu derken anlamıyorum ve başlıyor ağlamaya, kimseye kendisini sevdirmiyor, girdiğim ortamlarda ilgi onda olmayacak, kimse bakmasın, konuşmasın, dokunmasın istiyor. Hırçınız biraz. Ama çok güzel ANNE diyor içim eriyor. Bu aralar yorulsam da, uykusuz da olsam Annelik her şeyin üstünde. Onunla geçirilen her dakika çok kıymetli., her dakika sevgi dolu. Bu aralar baba kız aşk yaşıyorlar. Sürekli baba baba diye dolanıyor ortalarda, çok da güzel söylüyor. Ne zaman büyüyecek, dişleri çıkınca nasıl bir tipi olacak, konuşunca ses tonu nasıl olacak. Kendi kendime sorardım hep. Büyüdü de bu soruların cevabını aldım bile.

Baba kız tv keyifleri :)

2 yorum:

Blog sahibi değilseniz adı/url seçeneğini seçip ad kısmına adınızı veya rumuzunuzu yazıp url kısmını boş bırakarak yorum gönderebilirsiniz.