13 Mart 2012 Salı

BU ARALAR

Güneşli günler kendini iyice özletti. Havalar ısınır artık dedikçe soğuklar geri geldi. Pazar akşamı lapa lapa kar yağması beni iyice şaşırttı. Defne Ada ven ben sümüklü olduk. Gündüzleri annem dışarıya çıkaramıyor daha fazla ilerlemesin hastalığı diye, hafta içi hep evde yavrucak. Alışveriş merkezlerinden de ben sıkılır oldum artık. Hafta sonları kahvaltıya dışarı çıkıyoruz ama kapalı alanlarda yine. Şöyle sahil kenarında bol iyot kokusuyla taze bir çay enfes olmaz mı. Çocuklar içinde süper. Neyse az kaldı, yakında bol güneşli günleri görürüz. bol bol açık alan gezmesi yaparız.

Defne Ada'nın gece uykuları eskiye döndü ve bende biraz uyumaya başladım. Geçen hafta kabus gibiydi, dişten sandım ama dişimiz yok hala. Bu diş mevzusu beni çok germeye başladı, 13 ayı doldurduk ama tek bir diş bile yok.



Babasına çirkin olurken. Bu aralar tam bir baba aşığı. Babasına dokundurtmuyor bile. Baba kız aşkları her daim devam eder umarım. Canım kızım, sen hayatın anlamısın bizim için. Hep mutlu ol, gözlerindeki ışık hiç kaybolmasın.


5 yorum:

  1. canım yaa çok tatlı bu defne ada yicem onu been :)) Fatmacım diş konusunda canını sıkma dorukta 1 yaşını geçmişti hala dişleri yoktu ve sanırım 14 aylıkken çıkmıştı birtane :)) şuan bile 2 yaşına giricek mayısta hala daha 10 dişi var :)) 2 gün önce 1 tane daha çıktı az bişey görünüyor 11 oldu nihayet :)) takma kafanı çıkar sadece dua et kolay çıkartsın dişlerini yoksa senin içinde defne içinde kabus dolu geceler olur :((

    YanıtlaSil
  2. Dediğin doğru aslında, kolay çıkartması için dua edeyim :) nebileyim arada takılıyorum işte neden çıkmıyor acaba diye:)

    YanıtlaSil
  3. Ne kadar güzel kızınız varmış maşallah allah nazarlardan saklasın, diş çıkartmıyor diye takma kafana biz diş çıkartmaktan eridik bittik, kilo alamıyor kızım, çıkar annesi çıkar...

    YanıtlaSil
  4. canım sana bi tavsiyem olsun yorum yazdıktan sonra kelime doğlulamayı kaldırırsan daha iyi olur, çünkü yorum bırakanları çok zorluyor

    YanıtlaSil
  5. oyy Masallah tatli kuzuya, dis cikar hic merak etme ;)

    YanıtlaSil

Blog sahibi değilseniz adı/url seçeneğini seçip ad kısmına adınızı veya rumuzunuzu yazıp url kısmını boş bırakarak yorum gönderebilirsiniz.